Sanatate

Tătaru, despre sursa de infectare cu Covid-19 în Argeș, Prahova și Dâmbovița

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat care sunt, în ordine, zonele de risc în România și care sunt sursele de infectare.
Potrivit ministrului, principalele surse de infectare sunt transportul navetiștilor și turismul.
Totodată, cele mai afectate zone sunt, în ordine Argeș, Prahova, Dâmbovița, Brașov, București.

„Mergem pe zone, avem cea mai mare rată de infectare Argeș, Prahova, Dâmbovița, Brașov, București. dacă ne gândim la Argeș, Prahova, Dâmbovița, acolo e strict transportul navetiștilor, pe locul 2 este turismul.
În celelalte zone, pe locul întâi vin infectările din turism, adică oamenii au fost în vacanță, s-au infectat și s-au întors acasă.
Sperăm ca în următoarea săptămână să asistăm la o stabilizare și să ne îndreptăm spre un parcurs descendent”, a spus Tătaru, sâmbătă, potrivit digi24.ro.

Bucureștiul rămâne în topul infectărilor cu coronavirus, conform ultimelor raportări oficiale privind evoluția epidemiei în România.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.