Life Style

Tavi Clonda, prima fotografie alaturi de Iris: “Ne-a adus primavara”

Tavi Clonda traieste unele dintre cele mai mari emotii din viata sa. Sotul Gabrielei Cristea a facut cunostinta ieri cu cea de-a doua fiica a sa, pe care deja o iubeste ca pe ochii din cap.

Tavi Clonda a impartasit cu fanii primele imagini din spital, insa pana astazi nu a postat nicio fotografie cu el si Iris. Asteptarea fanilor a luat sfarsit, iar fericitul parinte le-a aratat prietenilor sai cum ii sta in postura de tatic la dublu.

“Iris a adus primavara in sufletele noastre, dar si caldura si mult soare afara!”, a scris Tavi Clonda pe Instagram, alaturi de imaginea emotionanta cu fetita sa cea mica, Iris.

Tavi Clonda, detalii despre starea de sanatate a Gabrielei Cristea, dupa ce a nascut a doua oara

“Sunt foarte fericit. Gabriela a venit cu ideea numelui si ne-a placut foarte mult. Fetita este foarte bine, a papat. Gabriela trebuie sa inceapa mobilizarea dupa operatie. Este bine. Am depasit episodul Andreei Balan, am inteles ca este un caz unic. Am avut emotii diferite fata de la Victoria. Totul este bine, suntem fericiti. Cred ca marti sau miercuri va fi externata. A fost si Victoria la spital, o sa vina si azi, vrem sa facem cunostinta. Nu a bagat-o in seama pe Iris si pe drum jumatate de drum ii spunea numele, chiar daca nimeni nu ma crede”, a spus Tavi Clonda.

Sursa: spynews.ro


Lasa comentariul tau...