Actualitate

Tchibo le-a pregătit o surpriză tuturor studenţilor din România

Tchibo ajută studenții să înceapă toamna în forță și cu multă energie! Toamna este momentul în care marile orașe se animă de studenți, iar campusurile universitare revin la viață.

Urmează o perioadă plină și efervescentă, cu multe nopți nedormite în care tinerii își vor împărți timpul între învățat, citit, maratoane de filme și seriale sau ieșirile în oraș cu prietenii. Iar o zi de toamnă bună se vede, desigur, de la cafeaua de dimineață.

În această perioadă, Tchibo îi ajută pe studenți să își înceapă ziua cu o doză de energie și voie bună. În perioada 07 – 14 octombrie, echipele de promoteri Tchibo vor oferi kit-uri de ”bun venit!” studenților din trei mari orașe universitare din România, care să-i energizeze și să le încarce bateriile.

Kit-urile vor cuprinde cafea Tchibo Exclusive măcinată, pentru cei care au filtru ori ibric sau Tchibo Exclusive Instant, pentru studenții mai grăbiți, alături de pahare, bețișoare și zahăr – toate accesoriile de care au nevoie pentru cafeaua de dimineață.

Promoterii vor fi prezenți timp de 6 ore pe zi în București, Cluj-Napoca și Iași, în cele mai importante cămine stundențești, precum: Regie, Grozăvești, Economica, Târgușoru Copou etc.

Cafeaua Tchibo Exclusive are o tradiție îndelungată, fiind creată din cele mai bune boabe de cafea Arabica, completate cu boabe Robusta. Aceasta este disponibilă și în variantele Intense, cu un gust bogat și Decaf, cu o aromă delicată.

The post Tchibo le-a pregătit o surpriză tuturor studenţilor din România appeared first on exclusivNEWS.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.