sâmbătă 18 august 2018 6:26 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Țeapa anului! Era fericită după ce și-a luat de pe net un TV uriaș și nou la numai 500 de dolari! Când i-a venit coletul, totul părea să fie în ordine, dar când s-a uitat mai bine a început să plângă
Adpres Market

Țeapa anului! Era fericită după ce și-a luat de pe net un TV uriaș și nou la numai 500 de dolari! Când i-a venit coletul, totul părea să fie în ordine, dar când s-a uitat mai bine a început să plângă

AdpresFM - Radio Online Stations  

Achiziția unor lucruri de pe internet, în special de la magazine obscure, se poate termina cu o mare țeapă care îți va lăsa gust amar!

O femeie din SUA a trăit pe pielea ei aceast lucru. Ea credea că a dat lovitura după ce a cumpărat un chilipir: un televizor nou de ultimă generație cu diagonala de 140 de centimetri, la prețul incredibil de 500 usd.

După ce coletul a ajuns, l-a deschis nerăbdătoare. Totul părea în regulă: televizorul era învelit în folie de protecție, iar parchetul era complet, includea chiar și instrucțiuni, certificat de garanție, cablu de alimentare și telecomandă.

Ce a mers rău? Se pare că în momentul în care a vrut să îl instaleze, a observat că ceva nu e în regulă. Atunci când a tras mai tare de suprafața neagră a observat ce primise de fapt: o frumoasă placă de lemn învelită într-un la fel de frumos plastic negru!

Iată imaginea:

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com