Sport

Tenis: Ce a facut Emma Raducanu cu cele aproape 2 milioane de lire castigate?! Am castigat US Open pentru ca… imi era foame.

Emma Răducanu, 18 ani, locul 23 WTA, a declarat, într-un interviu acordat WTA Insider, că standardele insuflate de părinţii săi au ajutat-o în carieră, pentru că încearcă în fiecare zi să fie la potenţial maxim. A donat toti banii (1,8 milioane de lire sterline) parintilor.

Lucrul pe care m-au învăţat părinţii mei fiind foarte critici este că am aşteptări foarte mari de la mine şi standarde ridicate. Cred că acesta este un lucru bun în general, dar poate şi uneori şi dăunător, pentru că aştepţi atât de mult de la tine şi vrei să fii perfectă, dar este imposibil să fii perfectă.

Cred că am nevoie să îmbunătăţesc acest aspect, să mă mai relaxez. Însă sunt de părere că aceste standarde şi etica de muncă pe care mi le-au insuflat din trecutul lor categoric m-au ajutat pentru că mă solicit la maxim de fiecare dată când intru pe teren. În fiecare zi încerc să maximizez ce am şi să îmi maximizez potenţialul, a spus Emma Răducanu, potrivit News.ro.

Emma Răducanu se simte minunat după ce a triumfat la US Open:

Tot ce s-a întâmplat în ultimele zile a fost distractiv şi emoţionant. Am fost foarte ocupată, dar nu mă pot plânge deloc pentru că m-am simţit extraordinar la New York. Am avut câteva oportunităţi extraordinare şi sunt recunoscătoare că pot face lucrurile pe care le-am făcut. Sunt foarte fericită.

Emma Răducanu a participat la talk show-uri şi mai ales la Met Gala după US Open:

Cred că este foarte cool să pot întâlni şi să interacţionez cu oameni din diverse domenii. La Met Gala toţi sunt atât de experimentaţi şi au atât de multe realizări, a fost cool să ascult perspectiva lor despre lucruri. A fost o experienţă revelatoare.

Nimic nu mă intimidează prea tare. Însă a fost amuzant pentru că eram mai emoţionată când am aşteptat să fiu fotografiată la Met decât când am intrat pe Ashe. Pentru că a fost o exterienţă atât de diferită.

Întrebată cum crede că a reuşit să devină prima sportivă câştigătoare a unui turneu major după ce a jucat în calificări, ea a răspuns râzând: Îmi era foame

Intrebata ce va face cu banii castigati Emma a spus: Îi voi lăsa părinților și echipei mele, ca să fiu sinceră. Mă concentrez doar pe ceea ce îmi place să fac, care mă face să fiu competitivă, a dezvăluit adolescenta, potrivit mylondon.news.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.