duminică 19 august 2018 3:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / TENTATIVA de ASASINAT in plina strada! Detalii halucinante
Adpres Market

TENTATIVA de ASASINAT in plina strada! Detalii halucinante

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un eveniment halucinant a avut loc în Bucureşti, o tânără în vârstă de 32 de ani a încercat să omoare un bătrân pe stradă, înfigându-i un cuţit în spate, de faţă cu toată lumea.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpata D.A.M. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de omor calificat.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se afla pe str. Doamna Ghica nr. 263, sector 2, București, inculpata D.A.M. a urmărit-o pe victimă, o persoană de sex masculin și a lovit-o în spate cu un cuțit, cu intenția de a o ucide, după care a fugit.

Asasina tocmai fusese eliberată din puşcărie la data de 19.10.2017, după executarea unei pedepse de 7 ani și 6 luni, pentru tentativă de omor deosebit de grav.

Eliberarea a avut loc ca urmare a deducerii din pedeapsă a 360 de zile, prin aplicarea art. 551 alin 1 din Legea nr. 169/2017.

Procurorii precizează că probatoriul în cauză a fost conturat și urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere stradale situate în apropierea locului comiterii faptei.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpatei la data de 21.01.2018, propunere admisă de Tribunalul București care a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Sursa:observator.tv

Post-ul TENTATIVA de ASASINAT in plina strada! Detalii halucinante apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com