Actualitate

Teodorovici a înregistrat la OSIM sloganul „Insist pentru România”

Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD şi candidat autopropus la preşedinţie din partea social-democraţilor, a înregistrat la OSIM sloganul „Insist pentru România”.

Preşedintele executiv al PSD şi ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici s-a afişat în ultima vreme cu sloganul „Insist pentru România” pe tricou, la evenimente neoficiale.

El a făcut cerere la OSIM pentru înregistrarea sloganului „Insist pentru România”, în vederea alegerilor prezideniale din toamnă.

Eugen Teodorovici a declarat în repetate rânduri că vrea să candideze la Preşedinţie. El a participat la toate turneele prin ţară ale premierului Viorica Dăncilă, care a spus că nu vizează cea mai înaltă funcţie în stat, astfel că se speculează pe un tandem Teodorovici – preşedinte, Dăncilă – premier, în vederea campaniei electorale de la toamnă.

Articolul Teodorovici a înregistrat la OSIM sloganul „Insist pentru România” apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.