Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Celebrul teolog din Cluj Valentin Guia, declarații cutremurătoare despre Benone Sinulescu

Celebrul teolog din Cluj, Valentin Guia, a declarat că starea lui Benone Sinulescu nu este cea mai bună, mărturisind faptul că artistul „ doarme acum, se odihnește puțin .” Teologul a mai spus că totul depinde de voia lui Dumnezeu în ceea ce privește sănătatea lui Benone Sinulescu.

Tot el le recomandă fanilor îndrăgitului cântăreț să se roage pentru sănătatea artistului.

Doresc să vă spun că ceea ce nu este cu putință la oameni este cu putință la Dumnezeu. Nea Beni doarme acum, se odihnește puțin. Noi ne punem nădejdea în Tatăl ceresc. Mâine este sfânta zi de Duminică.

Toți cei care v-ați bucurat de melodiile lui, de vocea lui lirică extraordinară care ajungea la suflet, puteți face ceva pentru el! Mâine să ne punem în genunchi după Sfânta Liturghie. Contează foarte mult!

Pentru un artist ca nea Beni, o rugăciune de recunoștință contează foarte mult! Rugați-vă pentru el! Dacă Dumnezeu consideră, ni-l va lăsa mult timp de acum încolo să ne bucurăm de el. Doamne, ajută, din tot sufletul, să se facă bine. A declarat teologul din Cluj.

Benone Sinulescu, un artist desăvârșit
Valentin Guia a făcut și câteva confesiuni în ceea ce privește artistul Benone Sinulescu. Nea Beni, așa cum îl alintă prietenii, a fost îndrăgostit de scenă și nu se vedea făcând altceva.

Vreau să vă spun că, atunci când am participat la cel mai recente filmări […], cu nea Beni, am stat foarte mult de vorbă. Și toată lumea de acolo a spus: Atunci când nea Beni nu va mai putea dansa, pentru el va fi fatal acest lucru.

Anul acesta de pandemie, când nu a putut să fie pe scenă, lucrurile pe care le-am presupus atunci… să dea bunul Dumnezeu să nu fie așa și să se facă bine !” a mai spus Valentin Guia.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.