Actualitate

Termenul de depunere a raportului Comisiei de anchetă a votului din 26 mai

 Birourile Reunite ale celor două Camere din Parlament au decis, marți, prelungirea termenului de depunere a raportului Comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea neregulilor și fraudelor de la votul din 26 mai 2019.

Solicitare din partea Comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea eventualelor nereguli și fraude semnalate în spațiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai 2019 privind prelungirea termenului de depunere a raportului cu 30 de zile.

Pe data de 26 iunie 2019, Parlamentul a aprobat înființarea Comisiei de Anchetă a eventualelor infracțiuni și fraude de la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai, președintele Comisiei fiind deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu. Deputatul PNL Cristina Trăilă și senatorul PSD Viorel Salan dețin funcțiile de vicepreședinți în Comisia de anchetă.

De la înființarea Comisie de Anchetă, au fost audiate toate entitățile responsabile pentru desfășurarea votului și centralizarea datelor rezultate în urma votului din 26 mai.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.