Social Media

Test de logică: Cine este stângaci?

Gândirea logică este utilă în viața de zi cu zi. Mulți consideră că la acest capitol stau bine, dar uneori se adeverește contrariul.

Cum să vă autoverificați? Prin rezolvarea puzzle-urilor obișnuite, a testelor și exercițiilor de logică care în școală vi se păreau banale.

Rezolvarea problemelor simple dezvoltă logica și îmbunătățește memoria operațională, care este atât de necesară pentru a rezolva unele sarcini.

Vă sugerăm să nu vă exersați logica, ci să o verificați. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă uitați atent la toate personajele care sunt descrise în imagine și apoi să răspundeți la întrebarea: Cine dintre aceste persoane este stângaci? Desigur, va trebui să luați în calcul activitățile lor pentru a înțelege în ce măsură ei își folosesc mâinile.

În fața dvs aveți: un chitarist, un chelner, un pictor, un cântăreț și o bloggeriță. Care dintre ei este stângaci?

Dacă deja ați răspuns la această întrebare, vă prezentăm răspunsul corect.

Ați ales?

Sunteți gata să aflați adevărul?

Ultima șansă de a da răspunsul corect!

Deci răspunsul corect este:

Chelnerul este stângaci! Este mai ușor să duci tava în mâna stângă pentru a scoate farfuriile cu mâna dreaptă. În cazul dat, chelnerul duce tava în mâna dreaptă, deoarece îi este mai ușor să scoată farfuriile cu mâna stângă, deci va servi bucatele cu mâna stângă.

Testele de logică sunt create pentru a verifica agerimea persoanelor în diverse situații.

Ați răspuns corect? V-ați gândit mult timp? Distribuiți răspunsurile dvs în comentarii.  Trimiteți și prietenilor voștri acest test de logică!

The post Test de logică: Cine este stângaci? appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.