Actualitate

Theresa May, contestată de principalii miniștri ai Cabinetului său

Principalii miniştri ai cabinetului Theresei May s-ar putea întoarce împotriva sa, miercuri, a anunţat pe Twitter un al postului ITV, citând o sursă anonimă, relatează Reuters.

”Zvonurile – încă neconfirmate, dar care nu sunt nici negate – astăzi, într-o mişcare a cabinetului împotriva primului ministru”, este mesajul postat de corespondentul ITV, Paul Brand. Sursa declară că este ”destul de probabil”, a adăugat acesta.

Premierul Theresa May a făcut miercuri un ultim apel liderului opoziţiei, Jeremy Corbyn, pentru a obţine susţinerea lui privind acordul negociat de aceasta pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Acordul de retragere, care va fi votat în Parlament la începutul lunii iunie, este „ultima şansă” pentru Brexit, a adăugat May. „Vă cer să faceţi şi voi un compromis pentru a putea livra ceea ce au promis ambele partide”, a declarat premierul britanic.

Jeremy Corbyn a declarat marţi seară, pentru BBC, că se va opune în continuare acordului negociat de acesta. „Nu putem susţine această înţelegere, deoarece este practic o reluare a ceea ce am discutat şi înainte. Nu văd cum va trece de Parlament”, a declarat Corbyn.

Consiliul European a decis amânarea ieşirii Marii Britanii din UE până pe 31 octombrie 2019. Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.

Articolul Theresa May, contestată de principalii miniștri ai Cabinetului său apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.