Social Media

Ti-l mai aduci aminte pe Gigel Frone? Nu o sa iti vina să crezi unde locuieste si cu ce se ocupa.

Tu ți-l mai amintești pe Gigel Frone, finalistul de la „Românii au talent”? Afla unde stă și cu ce se ocupă acum. Finalistul duce viață foarte bună și nu se plânge de griji.

Gigel Frone a declarat că în această vară nu a mers pe litoralul românesc la cântări din cauza situației epidemiologice. Acesta a mărturisit că mai mult merge la evenimente private. Gigel Frone a surprins prin declarația în care spune că mai nou este regizor de film. Acesta scrie un scenariu și își caută sponsori.

Anul acesta nu m-am mai dus pe litoral să cânt, s-a cam stricat treaba și pe acolo, după pandemie. Vara, de obicei, eram mai mereu pe litoral, aveam petreceri. Anul acesta am petreceri în București și pe lângă. Sunt evenimente private, nuntă, botez, aniversare. Pe 1 august am la Ploiești. Dar pe lângă cântari, mai lucrez la scenariul de film. M-am făcut regizor și fac un film “Viață dublă” se numește – epocă, mister. Caut sponsori și aștept să se înscrie lumea, la roluri, amatori.„, a spus Gigel Frone.

Care este tariful lui Gigel Frone pentru evenimente

Gigel Frone a mărturisit că el are prețuri negociabile. De cele mai multe ori artistul ia pentru o oră la o petrecere privată aproximativ 200-300 de euro, iar uneori ajunge chiar și la 700 de euro. Acesta își dorește să mai aibă apariții la televiziune.

Negociez cu omul, cât are, cât vrea să dea, cate ore vrea să-i cânt. La o oră, o oră și ceva la aniversare iau 200-300 euro, mai fac și din dedicații, la nuntă, la 3-4 ore pot lua și 500 euro, 700, depinde. Cânt cu vocea și chitara. Am aceeași chitară de ani buni, e foarte bună, trebuie să-i mai schimb niste corzi. În afară de petreceri, mai merg pe la emisiuni, poate merg la PRO TV în octombrie, că e ziua lui Andi Moisescu și poate mă cheamă să-i cânt. Acum mă pregătesc să merg la emisiunea lui Bendeac.„, a mai adăugat Gigel Frone.

Unde locuiește Gigel Frone

În trecut Gigel Frone a locuit la un hotel din zona Gării de Nord din Capitală. Acesta plătea 70 de lei pe noapte pentru ședere. Încă din perioada pandemiei acesta și-a schimbat domiciliul și acum plătește dublu, dar locuiește într-o zonă de lux din Capitală.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.