Social Media

Timisoreanca Simona Ruscu ne sfatuieste, prin noul ei single, sa pretuim viata!

Timisoreanca Simona Ruscu ne sfatuieste, prin noul ei single, sa pretuim viata! Artista de muzica populara si de petrecere, Simona Ruscu se bucura de viata mai mult ca niciodata. Lanseaza un nou proiect de muzica balcanica, iar prima piesa din cadrul acestui proiect are un mesaj profund, in urma caruia, spera ea, oamenii sa pretuiasca mai mult viata.

Timisoreanca Simona Ruscu ne sfatuieste, prin noul ei single, sa pretuim viata!

“Imi doresc de mult timp acest proiect muzical, deoarece ma regasesc in stilul balcanic, dar mai ales imi plac ritmurile care ma fac sa dansez indiferent de starea mea. Fiind prima melodie din proiect, intituleaza mesajul principal, si anume ca viata e pe primul loc.

Anul acesta traim o noua realitate, si desi nu ma mai intalnesc fizic la evenimente cu oamenii, din cauza restrictiilor, macar pot aduce un plus de distractie in fiecare casa, la fiecare petrecere, fie ea si mai restransa. Imi place sa raspandesc stare de bine in jurul meu, si nu stiu cum as putea face asta altfel, decat prin muzica.

Totodata cred ca viata este pretioasa, iar noi, oamenii, trebuie sa respectam toate indicatiile impuse de autoritati pentru a trece cu bine de perioada grea prin care trecem cu totii”, spune Simona Ruscu.

Frumoasa cantareata colaboreaza cu formatia Balkan Friends (un mix de sarbi si romani), abordand atat muzica populara, cat si cea de petrecere din toate zonele tarii. Au cantat si vor mai canta, atunci cand se vor reduce restrictiile in vigoare, si in strainatate, pentru romanii de pretutindeni.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comments (1)

  1. AvatarAvatar

    Foarte dragut clipul, big like!

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.

%d blogeri au apreciat: