Life Style

Toate acestea se realizează dintr-o simplă sfoară! 10 idei originale pentru creație!

Sfoara – un material accesibil pentru creație. Folosind-o puteți împleti, croșeta, realiza elemente de decor pe bază de adeziv și diferite lucruri practice. Creațiile realizate din sfoară întotdeauna arată original și nobil. Vaze, boluri pentru bomboane, diferite lădițe și coșulețe – iată câteva elemente funcționale de decor, care, dacă vă doriți, le puteți face ușor.

Coșulețe din sfoară realizate în diferite tehnici

Ce tehnică de lucru nu ați alege, rezultatul întotdeauna este excepțional.

Uitlizarea unui recipient ca bază pentru coșulețe

Dacă aveți o rezervă de sfoară, un foarfece și un vas adânc, puteți împleti de sine stătător un coșuleț.

Pregătiți 12 fire de sfoară cu lungimea de 65 cm și le așezați în cruce. Cu un fir legați mijlocul, astfel obțineți baza carcasei.

Începeți să împletiți de jur împrejur, folosind pentru comoditate un vas adânc sau alt recipient, al cărui formă corespunde viitorului coș. Pur și simplu treceți sfoara printre firele bazei.

După ce obțineți înălțimea dorită, fixați firul principal și firul carcasei. Începeți să faceți acest lucru cu 2 rânduri înainte de sfârșitul împletiturii. Este important să răsuciți firele în interiorul coșului.

Împletirea unui coș folosind un șablon

O metodă mai simplă presupune utilizarea unui șablon. Transpuneți șablonul de dimensiunea dorită pe o bucată de carton sau plastic.

Nu vă rămâne decât să împletiți șablonul cu sfoară.

La sfârșit, completăm coșulețul cu fire de legătură, care ascund locurile unde se unesc secțiunile, cu o toartă și fixați firul.

Coșulețul e gata!

În acest caz s-a folosit adezivul, cu ajutorul căruia un borcan simplu s-a transformat într-un lucru stilat și funcțional.

Mult spor!

The post Toate acestea se realizează dintr-o simplă sfoară! 10 idei originale pentru creație! appeared first on Retete Usoare.


Lasa comentariul tau...