miercuri 19 septembrie 2018 12:55 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / TOLONTAN Cea mai mare dramă și cea mai mică televiziune | Băiatul Anei Pascu este liderul formației de pe scenă
Adpres Market
incendiu_colective_885270002

TOLONTAN Cea mai mare dramă și cea mai mică televiziune | Băiatul Anei Pascu este liderul formației de pe scenă

AdpresFM - Radio Online Stations  

incendiu_colective_88527000Românii care la 12 noaptea nu se uitau nici la posturile de știri și nici pe internet, n-au aflat nimic despre tragedia din București și din cauză că TVR nu s-a trezit.

Cea mai mare televiziune a tăcut în fața celei mai mari tragedii. Azi noapte, TVR nu transmitea nimic de la incendiul clubului bucureștean Colectiv, nici măcar la o oră după ce acesta avusese loc.

Fiecare televiziune s-a descurcat cum a putut. Digi, Antena 3, Realitatea și România TV au intrat în breaking news. B1TV n-a avut resurse.

Unele dintre ele au mai greșit, transmițînd imagini needitate cu figurile victimelor, Antena 3 a blurat prima imaginile, dar toate au continuat să țină publicul la curent cu ceea ce se întîmplă.

Cele care cu adevărat au fost la înălțime, din datele care există pînă la această oră, au fost de această dată autoritățile. Pompierii, personalul de pe ambulanțe, medicii din spitale, polițiștii și toți ceilalți.

Indiferent ce credem despre Gabriel Oprea, prezența lui acolo ca ministru de Interne era normală și nu e adevărat că s-a băgat în față, ci l-a lăsat să vorbească prioritar pe Raed Arafat.

Impactul și tragedia sînt prea mari ca să insistăm acum pe responsabilități, mai ales într-o derulare tulburătoare a evenimentului.

Dar privind cum și în această dimineață TVR central și toate multele TVR-uri locale și specifice continuă să-și vadă de programul obișnuit nu poți să nu te intrebi cum ar fi arătat SMURD dacă ar fi fost politizată în toți acești ani precum televiziunea publică. Si invers. De ce n-a fost TVR modernizat precum SMURD?

În condițiile acestea de abdicare de la serviciul public, ferească Dumnezeu de o situație majoră pentru România. Într-un scenariu distopic, desigur, de dragul exagerării, dacă Putin și-ar trimite trupele încoace, TVR ar afla a doua zi dimineață cînd ar transmite direct în limba rusă și s-ar da de partea noii stăpîniri.

Sportul are la rîndul său un moment de cumpănă, liderul trupei Goodbye to Gravity, care cînta aseară fiind băiatul Anei Pascu, fostă mare scrimeră și președinta Federației Române de Scrimă.

Alex Pascu se află la Spitalul de Urgență Floreasca, ieșind chiar acum cîteva minute din operație. El a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, iar prognosticul medicilor rămîne rezervat.

O piesă de pe albumul lansat aseara, la fosta fabrica „Pionierul”, din zona Pasajului Marasesti, este: „Ziua in care vom muri”.

sursa: tolo.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com