Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sfaturi Utile

Top 3 plante care îți cresc oxigenul din casa

Pentru cei care suferă de boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), dorința de mai mult oxigen poate fi una solicitantă.

Deși există opțiuni disponibile pentru creșterea oxigenului prin mijloace cum ar fi purificatoare de aer, există o varietate de alternative naturale pentru creșterea calității aerului, care sunt benefice atât pentru corp și minte.

Institutul de sănătate pulmonară consideră că în casă ar trebui să se promoveze un mediu de sănătate bună și bunăstare, astfel s-a realizat o listă de top 3 plante pentru creșterea calității oxigenului în interior.

Areca Palm

Ca și în cazul tuturor plantelor, Palm Areca este proiectată biologic pentru absorbi dioxidul de carbon și a-l elibera sub formă de oxigen. Cu toate acestea, Palm Areca are capacitatea de a elimina substanțe chimice periculoase pentru om cum ar formaldehida, xilon și toluen.

Cea mai bună amplasare: Camera de zi

Planta șarpe a.k.a. “ limba soacrei”

Considerată extrem de eficientă în producția de oxigen, planta șarpe altfel cunoscută sub numele de limba soacrei, este unică pentru producția de oxigen pe timp de noapte, și capacitatea de a purifica aerul prin eliminarea benzenului, formaldehidă, tricloretilenă, xilen și toluen.

Recomandare și îngrijire: Aceasta preferă lumina indirectă și trebuie să fie udată aproximativ în fiecare saptamană. Pentru o singură persoană, se recomandă trei plante de 45 cm.

Gerbera (Gerbera Jamesonii)

Se poate spune  că este cea mai frumoasă intrare de pe listă, Gerbera este adesea folosită ca un element decorativ în grădinărit. Cu toate acestea, Gerbera este, de asemenea, distinctă pentru capacitatea sa de a produce cantități mari  de oxigen pe timp de noapte, eliminând în același timp substanțe chimice nocive, cum ar fi benzenul și tricloretilena. Benefic pentru cei care suferă de apnee în somn și tulburări de respirație, păstrați-o pe noptieră pentru un somn mai bun.

Cea mai bună amplasare: Dormitorul


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.