Social Media

Tort neobișnuit ”Mireasă”, în valoare de 1.000000 $!

Cu numai nu se inventează? Recent, în Emiratele Arabe Unite a fost comandat un tort neobișnuit la un cofetar faimos, Debbie Wigkhen. Un cuplu a decis să-și comande un tort în formă de mireasă, pentru marea lor sărbătoare. Debbie a fost probabil unicul cofetar care ar fi putut accepta o astfel de provocare.

1.

O astfel de bunătate le-a costat un milion de dolari și cântărea în jurul la 100 de kg. Desertul s-a primit atât de realistic, încât putea fi ușor confundat cu mireasa adevărată.

2.

Tortul ”Mireasa” a fost creat conform siluetei reale feminine, în plină înălțime a unei tinere obișnuite. Deși, executarea acestei comenzi originale a luat foarte mult timp lui Debbie, aceasta a reușit cu succes să creeze o adevărată capodoperă culinară. Cofetarul iscusit a modelat maiestuos chiar și cele mai mici detalii a întregii ținute.

3.

”Lulua”, din arabă „perlă”, este concepută ca o mireasă tradițională arabă într-o rochie elegantă din fondant. Tortul a constat din zeci de straturi de pandișpan, 25 de kilograme de ciocolată și aproximativ 50 de kilograme de fondant. Tortul ”Mireasa” era atât de masiv, încât pentru transportarea acestuia a fost nevoie de serviciile a șase hamali.

Rochia impozantă a ”Miresei” a fost decorată cu 5 mii de flori pregătite din fondant și 10 mii de perle comestibile. Deși, chiar dacă Debbie a descris creația sa precum una complet comestibilă, totuși erau prezente 5 diamante masive pe ținuta miresei din pandișpan. Fiecare din aceste diamante valorează câte 200 de mii de dolari. Anume aceste diamante au servit ca inspirație pentru denumirea tortului ”Mireasa de 1 milion”.

Iar bijuteriile adevăratei mirese au fost pe cât se poate de reale – aceasta a purtat diamante în valoare de 200 milioane de dolari.

4.

Sunteți impresionați? Așteptăm cu drag comentariile dvs.

The post Tort neobișnuit ”Mireasă”, în valoare de 1.000000 $! appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.