miercuri 15 august 2018 8:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Totul a fost frumos pânâ când a fost adus tortul… Ce au decis acești miri să scrie pe tortul lor de nuntă i-a lăsat pe invitați fără cuvinte. N-au avut nicio jenă! Cum a arătat tortul:
Adpres Market

Totul a fost frumos pânâ când a fost adus tortul… Ce au decis acești miri să scrie pe tortul lor de nuntă i-a lăsat pe invitați fără cuvinte. N-au avut nicio jenă! Cum a arătat tortul:

AdpresFM - Radio Online Stations  

O nuntă este, probabil, cel mai important eveniment în viața unui cuplu, dacă nu și din viața unui om.

Tocmai de aceea oamenii sunt de obicei foarte atenți la toate micile detalii și la pregătiri, orice mică scăpare poate transforma un eveniment minunat într-un dezastru care va rămâne în amintirea tuturor cunoscuților și invitaților. Zilele, uneori chiar și lunile dinaintea nunții sunt de obicei un calvar pentru miri.

Acesta se pare că nu a fost cazul pentru perechea de față, tinerii se pare că au decis de comun acord să își sărbătorească iubirea printr-un tort ornat cu sigla unei celebre comanii de echipament sportiv.

Se pare că cel care a făcut totul public a fost un invitat care nu s-a putut abține și a postat o poză pe o rețea de socializare. Nimeni nu știe ce a fost îm mintea lor, poate era la reduceri? Cert este că invitații au râs copios. Uite cum arăta tortul:

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com