miercuri 15 august 2018 4:56 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / TOTUL SE ÎNTOARCE ÎMPOTRIVA LOR Rusia, amenințată de jihadiști, după bombardarea ISIS în Siria | „Aţi uitat ce s-a întâmplat în Afganistan? Dăm 15.000 de dolari pentru fiecare soldat rus capturat în Siria!”
Adpres Market
isis-1-e14419829683591

TOTUL SE ÎNTOARCE ÎMPOTRIVA LOR Rusia, amenințată de jihadiști, după bombardarea ISIS în Siria | „Aţi uitat ce s-a întâmplat în Afganistan? Dăm 15.000 de dolari pentru fiecare soldat rus capturat în Siria!”

AdpresFM - Radio Online Stations  
isis 1Un proeminent lider spiritual al ramurii al Qaeda din Siria, Frontul Nusra, îi ameință pe ruși, după declanșarea bombardarea pozițiilor ISIS în Siria, că această va deveni ”cimitir pentru invadatori”. De asemenea, jihadiștii au anunțat recompense puse pe capetele soldaților ruși.
Potrivit site-ului Newsweek, Abu Hassan al-Kuwaiti, liderul spiritual al Frontului Nusra, aripa al Qaeda din Siria, cei care vor captura soldați ruși în Siria vor primi o recompensă de 15.900 de dolari. Oferta a fost lansată la o zi de la primele raiduri aeriene lansate de aviația rusă asupra pozițiilor ISIS din Siria.
”Către frații mujahedini eroi, anunțăm că vorm oferi un milion de lire siriene pentru toți cei care iau ostatici soldați ruși”, a scris Abu Hassan al-Kuwaiti pe un cont de Twitter care se presupune că aparține grupării jihadiste.
Un cleric jihadist din Siria l-a avertizat pe Putin şi Rusia că ţara arabă va fi „cimitir pentru invadatori”, după ce Moscova a pus tunurile pe grupările implicate în război, atât militanţi ai organizaţiilor teroriste, cât şi rebeli opozanţi lui Bashar al-Assad şi susţinuţi de SUA.
În paralel, într-o înregistrare video publicată vineri, Abdullah al-Muhaysini, un militant saudit care are legături cu Frontul Nusra, spune că intervenţia militară a Rusiei va ridica moralul luptătorilor din Siria. „Ruşilor, aţi uitat ce s-a întâmplat în Afganistan? Vreţi să intraţi în acelaşi bucluc? Oamenii Levantului vă vor confrunta”, ameninţă jihadistul.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com