Actualitate

Tradator in fuga dupa functii, Ciolacu a vandut PSD-ul si propriul electorat: Guvernul Ciuca va implementa Certificatul Verde la locul de munca in regim de urgenta.

Guvernul condus de Nicolae Ciucă a găsit varianta prin care să implementeze mai repede certificatul verde la locul de muncă. Se ia în considerare varianta prin care premierul să-şi asume răspunderea în Parlament pe proiectul certificatului verde. Este o procedură simplificată care ar grăbi procesul de adoptare a legii.

Liderii coaliției au ajuns în mare la un acord pe certificatul verde la locul de muncă în sensul în care se vor acorda 15 teste rapide gratuite pentru nevaccinați. Acestea vor fi acordate pe vouchere. Când se termină testele gratuite, angajații sunt nevoiți să se vaccineze sau să le plătească singuri.

Constituţia permite o soluţie excepţională
Prin urmare, premierul Nicolae Ciucă ar urma să se prezinte în Parlament, să asume legea și apoi dacă în termen de 3 zile ea nu este atacată printr-o moțiune de cenzură care să și treacă, atunci legea este considerată adoptată și se trimite la promulgare.

Parlamentarii au 24 de ore să prezinte amendamente care pot fi luate în considerare sau nu de guvern înainte să o asume în ședința publică a Parlamentului reunit în ședința comună.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat, luni, după şedinţa de Guvern, că au existat discuţii privind subiectul asumării răspunderii Guvernului pe certificatul verde.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.