luni 24 septembrie 2018 4:34 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / TRAGEDIA care a SOCAT Clujul. Un tanar de 18 ani s-a ARUNCAT in GOL de la etajul 11. El a lasat un bilet de adio devastator
Adpres Market

TRAGEDIA care a SOCAT Clujul. Un tanar de 18 ani s-a ARUNCAT in GOL de la etajul 11. El a lasat un bilet de adio devastator

AdpresFM - Radio Online Stations  

Băiatul de 18 ani, care a murit ieri, după ce a căzut în gol, de la etajul 11 al unui bloc din cartierul clujean Mărăști, a lăsat un bilet de adio devastator.

A lăsat un mesaj scris, dar şi unul video, filmându-se cu telefonul mobil, înainte să facă groaznicul gest, spun anchetatorii. Polițiștii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, după ce au găsit în camera tânărului atât mesajul scris, cât şi filmarea video.
”S-a filmat cu telefonul. Mama vitregă a acestuia spune că nu era în evidențe cu probleme, dar că era mai retras, mai melancolic. Tocmai fusese în vizită la tatăl lui, care lucrează la Londra. Acesta s-a întors de câteva zile și nu părea afectat de ceva probleme. Mama lui a spus că a discutat cu băiatul la prânz, acesta s-a retras în camera lui și și-a văzut de treburile casei. Tragedia i-a șocat pe toți”, spun anchetatorii.

În biletul de adio şi în mesajul video lăsat familiei tânărul povesteşte cu lacrimi în ochi, că viața nu este corectă și nu este așa cum ar fi trebuit. De asemenea, băiatul s-ar fi arătat dezamagit de oportunităţile şi greutăţile vieţii, scrie presa clujeană.

Toţi cunoscuţii se întreabă acum ce probleme putea să aibă tânărul de 18 ani, încât să recurgă la un asemenea gest şi cum putea fi ajutat să treacă peste aceste probleme.

Sursa:observator.tv

Post-ul TRAGEDIA care a SOCAT Clujul. Un tanar de 18 ani s-a ARUNCAT in GOL de la etajul 11. El a lasat un bilet de adio devastator apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com