duminică 19 august 2018 9:16 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / TRAGEDIA CONTINUĂ | Zeci de răniți din clubul Colectiv se luptă cu moartea în spitalele din București
Adpres Market
club_colectiv_ambulanta

TRAGEDIA CONTINUĂ | Zeci de răniți din clubul Colectiv se luptă cu moartea în spitalele din București

AdpresFM - Radio Online Stations  

club_colectiv_ambulanta

35 de victime ale incendiului din clubul Colectiv se luptă pentru viaţa lor. Însă medicii sunt încă rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale tinerilor, informează realitatea.net

Cei mai mulţi au arsuri de gradul 1, 2 şi 3 pe suprafeţe mari ale corpului. În total, peste 180 de răniţi au ajuns la 12 spitale din Capitală, peste 160 au rămas internaţi.

52 de răniţi sunt în continuare internaţi la Spitalul de Arşi din Capitală şi la Spitalul Universitar. Zece dintre ei sunt în stare foarte gravă.

„Prognosticul este destul de rezervat şi de prost pentru că au arsuri întinse ca suprafaţă corporală dar mai urât au arsuri de extremitate cefalică şi cu mare probabilitate arsuri de căi aeriene”, a spus ADRIAN STĂNCULEA, purtător de cuvânt Spitalul de Arşi.

La Spitalul Universitar, zece pacienţi sunt internaţi în secţia de terapie intensivă. Ei sunt în stare critică. Şase răniţi sunt internaţi în unitatea de primiri urgenţe, iar opt în secţia de chirurgie plastică.

„Arsurile sunt nişte leziuni evolutive, deci starea se poate modifica de la oră la oră. Noi facem tot posibilul să acordăm şi sprijin psihologic atât pacienţilor care sunt conştienţi cât şi rudelor. E un moment foarte dificil, e un moment greu. Noi nu ne-am mai confruntat cu un astfel de moment pentru că până la urmă şi pentru noi e un efort, sunt pacienţi foarte gravi”, a spus CĂTĂLIN CÎRSTOIU, manager Spitalul Universitar, citat de realitatea.net

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com