Anchete

Tragedie in Hantesti, Suceava: Un copil de un an din Suceava a murit dupa ce s-a înecat cu un balon. Parintii au incercat sa il salveze dar nu au reusit.

Un copil de un an și patru luni, din Suceava, a murit după ce s-a înecat cu un balon. Părinții au încercat să îl scoată, dar s-a rupt, iar o bucată i-a rămas blocată în gât.

Tragedia a avut loc în comuna Hănțești, din Suceava. Cel mic se juca cu frații mai mari și erau nesupravegheați. Mama, însărcinată în opt luni, nu era în aceeași cameră, iar tatăl era în curte, potrivit Obiectiv de Suceava.

Cel mic a înghițit accidental un balon, iar când părinții au încercat să îl scoată, s-a rupt, astfel că o bucată i-a rămas blocată în gât.

Au mers la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, iar copilul a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat, stabilizat și s-a decis transferul acestuia la Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iași.

Nu a rezistat transferului și a intrat în al doilea stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, inima i-a cedat și a fost declarat deceseul.



LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...









Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.