Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Cunoscutul actor Dieter Brummer, celebru pentru rolul lui Shane Parrish din Home and Away, a murit la doar 45 de ani.

Lumea filmului este complet dată peste cap! Un actor celebru, recunoscut pentru rolurile sale, a murit la doar 45 de ani. Mai exact, a plecat dintre noi Dieter Brummer. Din primele informații ale celor care au intervenit la fața locului, actorul s-ar fi sinucis.

A murit Dieter Brummer

Lumea internațională a filmului a primit o veste tragică. Cunoscut actor Dieter Brummer, celebru pentru rolul lui Shane Parrish din Home and Away, a murit la vârsta de doar 45 de ani. Actorul a fost găsit fără suflare în propria locuință din Glenhaven, în partea de nord-vest a Sydney, sâmbătă după-masă, potrivit presei internaționale.

Din primele informații, autoritățile spun că ar fi vorba, cel mai probabil, despre sinucidere, însă decesul nu este apreciat ca fiind suspect, ci doar a fost confirmat de cei care au venit la fața locului, după ce cineva a solicitat ajutor, observând, probabil, că actorul este de negăsit. Trupul va merge la autopsie pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

„În jurul orei 13.30 (sâmbătă, 24 iulie 2021), ofițerii de la Comandamentul zonei de poliție din Hills au răspuns la rapoartele privind starea unui bărbat dintr-o casă de pe Glenhaven Road, Glenhaven. Ulterior, corpul unui bărbat a fost localizat în interiorul casei. Moartea sa nu se crede suspectă. Potrivit legiștilor, va fi pregătit un raport pentru stabilirea clară a decesului”, a transmis un purtător de cuvânt al poliției.

Familia este răpusă de durere

Familia lui Dieter Brummer este complet șocată de vestea tragică pe care a primit-o și nimeni nu își poate explica de ce actorul a recurs la gestul extrem. Apropiații vedetei de la Hollywood au postat pe Facebook un mesaj prin care își exprimă durerea fără margini, dar și mulțumirea pentru cei care le înțeleg durerea și le respectă intimitatea.

„În numele familiei, postăm astăzi cu inimă grea acest mesaj. Sâmbătă dimineață, am pierdut un Dieter frumos, talentat, amuzant și iubit. El a lăsat un gol imens în viața noastră și lumea noastră nu va fi niciodată aceeași.

Gândurile noastre se adresează tuturor celor care l-au cunoscut, l-au iubit sau au lucrat cu el de-a lungul anilor. Apreciem că respectați intimitatea pe care am solicitat-o în acest moment. Tuturor celor care sunt afectați de această veste, să știți că există oameni buni cu care puteți vorbi despre durerea voastră”, a fost mesajul postat de familie pe Facebook.

Dieter Brummer a avut cel mai mare succes după ce a jucat în drama Home and Away, care a avut 33 de sezoane. A fost parte din proiect din 1992 până în 1996. Apoi, a jucat în drama Medivac și în serial Underbelly: A Tale of Two Cities , unde a avut un rol secundar inițial. În cea de-a treia serie, Underbelly: Golden Mile, el a primit un rol mai important.

Mai mult, el a mai jucat și în alte producții precum Neighbors (Vecinii) și Winners and Losers (Câștigători și învinși). Dieter a primit premiul Logie pentru cel mai popular actor în Home and Away.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.