Actualitate

Tragedie la un meci de fotbal. S-a sinucis. Motivul este halucinant

buburuza.ro

O tânără iraniană, în vârstă de 29 de ani şi-a dat foc în timpul unui meci de fotbal care a avut loc la Teheran. Femeia a intrat pe stadion deghizată în bărbat.

Gestul extrem al femeii a venit după ce a aflat că procesul în care era implicată a fost amânat deoarece judecătorul avea o urgenţă personală, potrivit transparentnews.ro

Tânăra, fusese arestată în luna martie şi a petrecut atunci trei zile încarcerată, după care a fost eliberată pe cauţiune şi a aşteptat şase luni să îi înceapă procesul.

Femeia s-a întors mai târziu la tribunal pentru a-şi lua telefonul mobil, iar atunci se pare că a auzit pe cineva spunând că dacă va fi condamnată va primi o pedeapsă de şase luni până la doi ani de închisoare.

Neputând accepta situaţia, femeia şi-a dat atunci foc şi a murit mai târziu la spital.

Potrivit legislaţiei iraniene, există o interdicţie din anul 1981 prin care3 femeile au interzis pe stadioane.
Interdicţia a fost ridicată temporar anul trecut, pentru ca femeile să vadă pe un stadion din Teheran,pe ecranele de acolo, meciuri de la Cupa Mondială. FIFA a stabilit ca termen data de 31 august pentru ca Iranul să le permită femeilor accesul pe stadioane, însă iranienii nu au respectat termenul.

Lucian Ionescu

pni.ro%20

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.