miercuri 26 septembrie 2018 8:44 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Traian Băsescu critică Guvernul Cioloș | „Demonstrează că nu e nicio diferență între tehnocrați și politicieni”
Adpres Market
Traian-Basescu2-1024x7683

Traian Băsescu critică Guvernul Cioloș | „Demonstrează că nu e nicio diferență între tehnocrați și politicieni”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Traian-Basescu2Traian Băsescu a criticat în termeni duri guvernul de tehnocrați condus de Dacian Cioloș! Fostul președinte spune că nu știe dacă în guvern mai sunt ofițeri acoperiți, însă e sigur că tehnocrații lui Cioloș au capitulat în fața politicienilor.

”Eu sper ca nu avem sau nu mai exista cazuri de ofiteri acoperiti in Guvern.Din punctul meu de vedere, Guvernul Ciolos a renuntat la obiectivul de deficit pentru anul viitor. A anuntat de fapt continuarea politicii Guvernului Ponta. Intra in vigoare noul Cod Fiscal, intra in vigoare maririle cu 10%. este o continuare totala a politicii bugetare a Guvernului Ponta.Guvernul de tehnocrati nu face decat sa isi asume ce stabilit guvernul politic.

Demonstrează că nu e nicio diferență între tehnocrați și politicieni. Tehnocrații nu au capacitatea de a rămâne tehnocrați când execută ordine. Au fost tehnocrați până în fața bugetului, când au trebuit să-și dea examenul de tehnocrați.”, a spus Traian Băsescu la România TV, scrie stiripesurse.ro.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com