miercuri 15 august 2018 2:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Trei alimente pe care să nu le speli niciodată înainte să le gătești
Adpres Market

Trei alimente pe care să nu le speli niciodată înainte să le gătești

AdpresFM - Radio Online Stations  

Deși pare sănătos, unele alimente pot reprezenta un pericol dacă le speli ăn chiuvetă înainte să le gătești.


Carnea de pui – este primul pe lista cu alimente pe care nu ar trebui spălată înainte de a o găti. Cel puțin, nu în chiuvetă, spun medicii. Motivul? Bacteriile din ea se vor răspândi în întreaga chiuvetă, ajungnând ulterior pe tacâmuri și alte alimente.

Carnea roșie – pe lângă faptul că este la fel de periculoasă ca cea de pui din punct de vedere al bacteriilor, dacă este stropită cu apă își pierde aroma.

Ciuperci – acestea trebuie curățate și apoi șterse cu un șervet umed. Nu este indicat să le speli, deoarece absorb multă apă,

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com