Actualitate

Trei copile își plâng mama

Incident cumplit petrecut la finalul anului trecut în comuna Bălăbănești din județul Galați. O întreagă comună a fost îndoliată, după moartea prematură a Emiliei, o femeie în vârstă de doar 28 de ani, mamă a trei fetițe.

Emilia a pierit în urma unui accident grav de circulație, produs pe DN 24D, la doar câteva sute de metri de casa în care locuia. Un șofer a lovit-o pe femeie, iar trupul acesteia a fost proiectat la câțiva metri distanță de la impact.

S-a stins pe patul de spital
Femeia a fost transportată de urgență atunci la spital, suferind răni grave, dar s-a stins două săptămâni mai târziu, lăsând un gol imens în sufletele apropiaților. Fata cea mare a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook, în care își plânge mama și o împloră să se întoarcă acasă.

Dragă mamă, ai plecat de lângă noi într-o dimineaţă, ne-ai lăsat acasă cu tata şi ai spus că te întorci. Au trecut 15 zile, dar tu nu te-ai întors. M-am tot rugat la Sfântul Ion şi la toţi sfinţii, dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugăciunile. (…) M-am tot uitat spre poartă şi pe drum, poate te văd venind acasă. Azi am aflat şi tare mă doare inima, că nu o să mai vii niciodată acasă.„, a scris fetiţa de 11 ani.

Cele trei fetițe rămase orfane de mamă au nevoie de ajutor, iar preotul din sat a lansat o campanie prin care oamenii binevoitori sunt rugați să ofere donații pentru micuțe.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.