Actualitate

Trei cutremure au avut loc in Romania. Iata ce magnitudine au avut

Joi noapte, trei cutremure au fost inregistrate in decurs de o ora, in zona seismica Vrancea.
Cel mai puternic cutremur a avut o magnitudine de 2,8 pe scara Richter, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP).

Primul cutremur a fost inregistrat vineri, la ora 00:18, ora Romaniei, si s-a produs in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, avand o magnitudine de 2,6 pe scara Richter, la o adancime de 122 km. Seismul s-a produs in apropierea oraselor Odobesti (43km), Ramnicu Sarat (49km), Nehoiu (49km), Panciu (51km) si Buzau (53km).
La o distanta de 24 de minute mai tarziu, un alt cutremur a fost inregistrat tot in judetul Vrancea, avand aceeasi magnitudine, de 2,6 pe scara Richter.
Seismul a avut in apropierea oraselor Nehoiu (34km), Covasna(44km), Intorsura Buzaului (55km), Targu Secuiesc (56km) si Slanic-Moldova (57km).
Cel de-al treilea cutremur si cel mai puternic a avut loc la ora 01:25, producandu-se in judetul Buzau.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.