Actualitate

Trei cutremure, luni dimineața, în Vrancea și Vaslui

cutremur de 41 1

Trei cutremure s-au produs luni dimineaţa în zona seismică Vrancea şi în Vaslui. Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, seismele au avut magnitudini de 2,4, 3 şi 2,1 grade pe scara Richter.

Primul seism, de 2,4, a avut loc la ora 3:32, în judeţul Vaslui, la adâncimea de 6 kilometri (km), iar epicentrul s-a aflat la 43 km Sud de Iaşi, 48 km Nord-Est de Bacău, 109 km Vest de Chişinău şi 155 km nord de Galaţi.

La ora 3:58 s-a produs un alt cutremur, cu magnitudinea 3, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 100 de kilometri. Seismul a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: 72 km Est de Braşov, 88 km Nord-Est de Ploieşti, 105 km Sud de Bacău, 120 km Vest de Galaţi, 121 km Vest de Brăila şi 140 km Nord de Bucureşti.

La ora 4:34, în aceeaşi zonă a mai avut loc un cutremur cu magnitudinea de 2,1 grade pe Richter, la adâncimea de 75 km.

AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.