Actualitate

Trei motive sa votezi Alianta USR PLUS

Duminica, 26 mai, sunt alegeri. Sunt primele alegeri de cand Dragnea si PSD au preluat puterea in Romania. Dupa 2 ani de abuzuri si proteste, dupa 2 ani in care Romania a fost condusa de o gasca de hoti, acum avem pentru prima data sansa sa raspundem acolo unde conteaza cu adevarat, la vot.

Toti va cer votul, noi va oferim si motive. Trei motive simple sa votezi Alianta USR PLUS:

1. Suntem singurii din politica noastra care ne-am batut cu PSD in ultimii doi ani.

Am fost in strada la OUG13, am fost in strada pe 10 august, am avut colegi care au stat prin spitale in urma interventiei jandarmilor.

Am facut greva in Parlament ca sa blocam maltratarea legilor Justitiei. Am contestat la Curtea Constitutionala fiecare abuz legislativ al PSD-ului.

Am strans un milion de semnaturi pentru Fara Penali si peste 100.000 pentru Oameni Noi in politica.

2. N-am fost parte a farsei politico-interlope din ultimii 30 ani.

Suntem oameni noi in politica si am intrat in politica tocmai pentru ca vreme de 30 de ani politicienii nu au fost in stare sa faca nimic – nu avem nici macar o singura autostrada care sa lege provinciile istorice, nu avem niciun spital regional nou. In schimb au eliberat inainte de termen 14.000 de infractori, printre care violatori si talhari periculosi.

Iar acei cativa dintre noi care au fost pentru putina vreme in administratie au fost ca o gura de aer proaspat, au aratat ca Romania poate fi guvernata si altfel, nu doar prin hotie si prostie.

3. Stim foarte clar ce vrem sa facem pentru Romania in Parlamentul European.

Suntem primii care am prezentat un plan concret pentru Romania in Europa. Vrem sa recastigam increderea in viitorul Romaniei ca parte a Uniunii Europene, dezvoltare economica prin absorbtia de fonduri europene si cresterea calitatii vietii prin asigurarea unor standarde europene in sanatate, educatie si servicii sociale.

Alegerile de pe 26 mai sunt primele alegeri de când Dragnea și PSD au preluat puterea în România. După 2 ani de abuzuri și proteste, după 2 ani în care România a fost condusă de o gașcă de hoți, acum avem pentru prima dată șansa să acționăm acolo unde contează cu adevărat, la vot. Acolo nu mai pot să ne lovească, nu mai pot să ne ignore, acolo noi avem puterea.

Pe 26 mai este prima bătălie, atunci începem. Urmează doi ani de alegeri, la finalul cărora vrem ca România să scape de penali și de impostori și să aleagă în fruntea țării oameni onești și competenți. Iar obiectivul nostru este ca în 2020 să putem da României o guvernare USR-PLUS.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.