luni 24 septembrie 2018 5:31 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / TREI zodii care se despart în luna mai! Aceşti nativi îşi spun „Adio” pentru totdeauna
Adpres Market

TREI zodii care se despart în luna mai! Aceşti nativi îşi spun „Adio” pentru totdeauna

AdpresFM - Radio Online Stations  

Astrologii au realizat horoscopul despărţirilor pentru luna mai, iar pentru trei dintre cele 12 zodii lucrurile nu stau deloc bine. Iată cine va avea de suferit pe plan sentimental:

CAPRICORN. Capricornul are nevoie de stabilitate emoțională, iar într-o relație în care primește doar reproșuri nu poate continua nici două ore. Capricornii care au început recent ceva ce părea frumos trebuie să știe că toate au un final.

FECIOARĂ. Nativul Fecioară devine extrem de recalcitrant și nimic nu îl mai mulțumește. Are parte de câștiguri financiare în luna mai, însă la capitolul dragoste apar serioase probleme. Fecioara trebuie să poarte niște discuții lămuritoare cu partenerul de viață. Sunt multe lucruri pe care nu le înghite și despre care nu spune.

VĂRSĂTOR. Nici Vărsătorul nu trece printr-o perioadă tocmai roz a relației sale. Vărsătorii care sunt căsătoriți de mai mult de 5 ani de zile au șanse uriașe să divorțeze. Nepotrivirea de caractere devine tot mai mare, iar răceala din cuplu nu mai poate fi încălzită cu vorbe dulci și nici cu cadouri făcute spre iertare.

Sursa

Citeste si: 3 zodii miliardare în umătorii trei ani! Din 2018 începe fericirea

Horoscopul anului 2018 vine cu vești extrardinare pentru trei zodii. De altfel, ceea ce li se va întâmpla anul acesta va avea avea repercusiuni pentru încă alți doi ani. Așadar, trei zodii vor avea parte de câștiguri exagerate, deși în ultima perioadă păreau să-și fi pierdut abilitatea de a face bani. Iată care sunt.

Astrele dezvăluie care sunt zodiile care se vor îmbogăți în 3 ani și care vor atrage banii că un magnet. Te numeri printre ele?

Truditorul Capricorn, surpriza de pe locul I
Păi cât a muncit și s-a zbătut truditorul Capricorn?! Aproape ce nici el nu mai credea că își poate găsi echilibrul finnaciar la care tânjește în viață. Preocupat constant de carieră, Capricornul a trecut prin vremuri de restriște. Iată că astrele îi surâd la bani, atunci când nici el nu mai credea într-o schimbare. Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea o ascensiune vizibilă în carieră și este posibil să obțină și bani dintr-o moștenire. Astfel, acești nativ au toate șansele să se îmbogățească.

Leul – mereu în fruntea câștigului
Păi unde sunt veștile bune – este și zodia Leu. Iar banul, nu e ochiul dracului, ci al Leului, din punct de vedere astrologic. Anul acesta, dar și în următorii care vor veni, vor acumula mult. Pe lângă acest lucru, norocul îi va surâde și va câștiga bani și prin mijloace care nu implică nici un fel de muncă. Dacă are noroc, păi noroc să fie, pe toată linia!

Taurii sunt geniali, sclipitori
Când ai o minte sclipitoare, câștigul financiar vine într-un final. Iar acest moment a venit și în cazul zodiei Taur. Iar ca bonus pentru cei născuți sub acest semn zodiacal – ei vor câștiga și pe plan sentimental deoarece, pentru ei, bogăția nu stă doar în bancnote, ci și… în inimi. Așadar, multe surprize anunțate de horoscopul anului 2018.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com