Actualitate

Trezirea la realitate, oare?! Presedintele Ucrainei, Zelenski acuza liderii UE de tradare. Am întrebat 27 de lideri ai Europei daca Ucraina va fi tara NATO. Iata raspunsul primit…

Trezirea la realitate: Presedintele Ucrainei, Zelenski acuză pe fata liderii UE si NATO că l-au trădat: Am întrebat azi 27 de lideri ai Europei dacă Ucraina va fi țară NATO. Am întrebat direct, nu au raspuns, tuturor le este frică.

Am întrebat direct, tuturor le este frică. Nouă însă nu ne este frică, nu ne este frică să ne apărăm țara, nu ne este frică de Rusia, nu ne este frică să discutăm cu Rusia, nu ne este frică să vorbim despre tot, despre garanțiile de securitate ale țării noastre, despre statutul de neutralitate.

Dar care vor fi garanțiile noastre? Trebuie să discutăm despre încetarea acestei agresiuni, a declarat președintele Ucrainei. Într-o nouă adresare către poporul ucrainean, Volodimir Zelenski a declarat că se află la Kiev și că familia sa nu a părăsit țara.

Eu rămân în capitală, rămân cu poporul meu.

Familia mea și copiii sunt în Ucraina, însă unde se află ei acum nu am dreptul să spun. Inamicul m-a marcat drept ținta numărul unu, iar pe familia mea – numărul doi. Ei vor să distrugă Ucraina din punct de vedere politic, distrugând șeful statului. Există informații potrivit cărora în Kiev au ajuns grupuri diversive ale inamicului, a spus Zelenski.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.