Actualitate

Trump spune că are o armă despre care Putin şi Xi nu au auzit niciodată: „Ceea ce avem noi este incredibil”

Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump evocă o nouă armă „pe care n-o are nimeni altcineva”, în exploziva carte „Furia” a jurnalistului Bob Woodward, potrivit unor fragmente din carte, ceea ce i-a determinat pe experţii în domeniul armamentului nuclear să-şi dea febril cu presupusul, relatează AFP, citată de adevarul.ro.

Potrivit unor fragmente din carte, publicate de cotidianul Washington Post (WP), Trump s-a lăudat într-unul dintre cele 18 interviuri, pe care i le-a acordat lui Bob Woodward din decembrie 2019 în iulie 2020, că deţine o nouă armă despre care nu au cunoştinţă nici preşedintele rus Vladimir Putin şi nici preşedintele chinez Xi Jinping.

„Eu am construit un (sistem) nuclear… o armă, am construit un sistem de armament, sisteme de armanent, pe care nu le-a mai avut nimeni în această ţară”, declară preşedintele american, părând să se repete, potrivit acestor fragmente din carte, declaraţii datate la 5 decembrie 2019.
„Avem lucruri pe care nu le-aţi mai văzut niciodată, despre care nu aţi auzit niciodată vorbindu-se”, adaugă Trump.

„Avem lucruri despre care (preşedintele rus Vladimir) Putin şi (chinez) Xi (Jinping) nu au auzit niciodată vorbindu-se. Ce avem noi este incredibil”, dă el asigurări.

Bob Woodward, care a devenit celebru după ce a dezvăuit – împreună cu Carl Bernstein – scandalul Watergate, în anii ’70, scrie în carte că surse neidentificate au confirmat că armata americană are o „nouă armă secretă”.

Însă acestea nu i-au spus despre ce fel de tip de armă este vorba şi s-au declarat surprinse de faptul că Trump a vorbit despre ea.

Experţi au disecat aceste câteva fraze, pentru a încerca să ghicească despre ce armă vorbeşte Donald Trump.

Continuarea aici

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.