Actualitate

Trump vorbește de declararea stării de ugență pentru a construi zidul la granița cu Mexic

Președintele Donald Trump a afirmat vineri, după o întâlnire cu liderii democrați și republicani la Casa Albă, că ar putea declara starea de ugență națională pentru a ocoli Congresul american și a construi zidul la granița cu Mexico. 


“Absolut, putem apela la starea de urgență națională. Nu am făcut-o, dar pot să o fac… și putem construi zidul foarte repede,” a spus el în Rose Garden, la câteva minute după finalul întrevederii cu liderii celor două partide tradiționale americane, în care s-a abordat subiectul închiderii parțiale a guvernului federal și securitatea frontierelor.

Declarația liderului de la Casa Albă legată de o eventuală stare de urgență a provocat imediat o dezbatere animată pe scena politică din Statele Unite, căci o astfel de hotărâre ar putea include înghețarea conturilor bancare ale americanilor, blocarea accesului la Internet sau trimiterea de soldați pe străzile orașelor din America.

Mai multe pe acest subiect pe sursa g4media.ro

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.