Social Media

Trupa ASIA: Ce mai face Irina Nicolae, unde s-a mutat și cu ce se ocupă de când a renunțat la muzică?!

Cine nu își amintește de Irina Nicolae, solista trupei ASIA care a făcut furori în anii 2000?! Brunetă și cu părul prins în multe codițe, Irina s-a făcut rapid remarcată în rândul publicului, iar ASIA a fost una dintre cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzical românesc de la acea vreme.

Timpul a trecut, unele trupe s-au menținut pe piață, dar nu și ASIA care s-a destrămat iremediabil. Acum Irina nu mai are nicio legătură cu muzica, s-a mutat din țară și viața ei arată complet diferit. Irina Nicolae are acum 43 de ani, este soție și mamă, nu mai cântă și nici măcar nu mai locuiește în România. Fosta solistă a trupei ASIA este stabilită cu familia în Budapesta. Irina este activă pe conturile sociale unde postează des și astfel fanii din România pot afla informații despre viața ei.

Irina este căsătorită  din anul 2015 cu Marius Vizer, președintele Federației Naționale de Judo, iar împreună au o fetiță cu un nume deosebit: Scarlett Maria. Într-un interviu pentru Click!, Irina spunea în urmă cu câțiva ani că nu a schimbat-o căsătoria, pentru că o hârtie nu poate schimba sentimentele dintre doi oameni.

Hârtia era mai puțin importantă pentru noi, important este ceea ce simțim, ceea ce trăim, ceea ce construim în relația noastră cu fiecare zi și faptul că ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu, spunea Irina Nicolae.

Irina Nicolae din fosta trupă ASIA a spus că muzica a însoțit-o pe tot parcursul vieții, asta deși nu provine dintr-o familie de muzicieni. Anul trecut, Irina a început să studieze Limba germană și lucrează în câteva proiecte pe partea de design interior.

Irina Nicolae scrie cărți pentru copii

Mai mult decât atât, Irina Nicolae scrie cărți pentru copii pe care le promovează pe blogul personal. Prima carte pentru copii a fost lansată de către vedetă la sfârșitul anului 2008 și se numește În țara lui Dovlecel, urmată de Colorează cu Dovlecel, Dovlecel te învață să numeri, Dovlecel te învață alfabetul, Dovlecel te învață calendarul naturii și Să învățăm formele și culorile cu Dovlecel. Irina promite și alte surprize profesionale pentru cei care o îndrăgesc și i-au fost alături de-a lungul carierei.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.