marți 13 noiembrie 2018 5:04 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma
Adpres Market

Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma

AdpresFM - Radio Online Stations  

Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma
Tu vezi detaliul terifiant din această poză? Motivul cumplit pentru care poliţiştii au dat alarma

Poliţia a dat publicităţii, recent, această fotografie, aparent banală, cu o femeie care spală geamul. Imaginea, însă, ascunde un detaliu terifiant!


Poliţiştii din Marea Britanie trag un semnal de alarmă! Aceştia au postat, recent, o fotografie în care se vede o femeie care spală geamul unui apartament. Nimic ieşit din comun, până aici! În realitate, însă, fotografia ascunde un detaliu înfiorător: femeia care face curăţenie nu a mai fost văzută NICIODATĂ de vecini, “în carne şi oase”. Afară. Ancheta ulterioară a scos la iveală faptul că aceasta era ţinută sclavă în apartament, unde era obligată, zilnic, să trudească după “stăpânii” săi.

“Aţi văzut vreodată pe cineva la geam? Cineva care nu a mai ieşit din casă? Cineva care tot timpul face curăţenie? Aveţi grijă, poate fi vorba despre un caz de sclavie domestică! Multe victime nici măcar nu-şi dau seama că sunt exploatate. Voi trebuie să fiţi vocea lor!”, au scris poliţiştii, în dreptul fotografiei.

Totodată, aceştia avertizează că în capcana acestei forme de “sclavie modernă” cad, zilnic, sute victime care sunt coborâte din dube, izolate, exploatate, de multe ori agresate şi înfometate, apoi “colectate” şi transportate în “cuiburi”.

Traficul de fiinţe umane este din ce în ce mai greu de oprit, mai atenţionează poliţiştii, îndemnând populaţia ca, în momentul în care observă acest fenomen, să contacteze de urgenţă autorităţile.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com