Actualitate

Tudor a fost dat dispărut de peste două luni. Șocant unde a fost găsit acum cateva zile

Trupul neînsuflețit al lui Tudor Niream a fost găsit în apele lacului Vîrșolț, în județul Sălaj. Băiatul era dispărut de peste 2 luni de zile, după ce a plecat de la casa bunicilor săi.

Pompierii au intervenit imediat pentru scoaterea cadavrului din apă, potrivit primarului comune Vîrșolț, Breda Lajos. „Cadavrul a ieşit la suprafaţă şi a fost văzut de o persoană care lucrează acolo la baraj. Este vorba despre cadavrul lui Tudor.

Trupul lui a fost transportat la Zalău pentru autopsie. A fost mai cald şi cadavrul lui a ieşit la suprafaţă. Eu am zis că acolo la baraj este, pentru că l-am căutat peste tot şi nu am reuşit să dăm de el. Chiar în urmă cu trei zile am fost cu poliţia la pivniţa unei Biserici Catolice din Recea să vedem dacă e acolo şi nu a fost, iar astăzi a fost găsit în lacul Vîrşolţ. Sută la sută este el”, a spus Breda Lajos, primarul comunei Vîrșolț, potrivit Observator.

Tudor Niream, în vârstă de 15 ani din Zalău, a fost dat dispărut în seara zilei de 23 noiembrie. El se afla la bunicii săi, însă le-a spus acestora că merge să se plimbe. De atunci, băiatul nu s-a mai întors acasă. A fost dat în urmărire națională, iar zeci de persoane – polițiști, jandarmi și voluntari – l-au căutat peste tot.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.