marți 21 august 2018 4:12 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Tudor Chirila apel de revoltă față de politicieni | „Încercarea de însușire a unei mișcări declanșate de o tragedie este înjurătura cea mai grea pe care ne-o pot adresa”
Adpres Market
Tudor-Chirila-2013

Tudor Chirila apel de revoltă față de politicieni | „Încercarea de însușire a unei mișcări declanșate de o tragedie este înjurătura cea mai grea pe care ne-o pot adresa”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Tudor-Chirila-2013Tudor Chirilă a lansat un apel catre comunitatea protestatarilor din strada si d epe Facebook sa ia masuri impotriva politicienilor care potrivit lui incearca sa isi insuseasca miscarea declansata de tragedia de la Colectiv.

Apelul sau vine dupa ce deputatul Elena Udrea si presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea au publicat pe conturile lor de Facebook fotografii de la proteste, gest pe care il califica drept un abuz, „înjurătura cea mai grea pe care ne-o pot adresa acești oameni”.

„Elena Udrea are tupeul incredibil de a posta pe propria pagină de Facebook imagini de la protestele de aseară. Este într-adevăr incredibil de câtă mizerie sufletească și morală sunt capabili acești oameni autointitulați politicieni. Mi se pare că limba română sărăcește subit în fața acestor haznale umane. Vezi și Valeriu Zgonea care spune că „înțelege protestele”. Singura soluție este ca internetul să le dea „report” pentru „abuse” acestor oameni. Este de datoria noastră să curățăm spațiul virtual de ei așa că vă invit să raportați la facebook aceste conturi. Încercarea de însușire a unei mișcări declanșate de o tragedie precum cea de la COLECTIV este înjurătura cea mai grea pe care ne-o pot adresa acești oameni. Eu unul îi voi raporta și vă invit să faceți același lucru”, a scris Chirila pe pagina sa de Facebook.

Sunt voci care ii cer lui Tudor Chirila sa fie unul dintre reprezentantii miscarilor din strada.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com