Actualitate

Tudorel Toader dă vina pe Guvernul Cioloș pentru Legea recursului compensatoriu adoptată de PSD+ALDE

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, susține că nu este autorul Legii recursului compensatoriu, dând vina pe Guvernul Cioloș.


Iată ce mesaj a transmis Toader pe Facebook, luni la ora 14.00, după reținerea criminalilor recidiviști care l-au ucis pe tânărul de 25 de ani sâmbătă seara:

„În repetate rânduri, am arătat următoarele: că proiectul de lege a fost inițiat de către guvernarea tehnocrată, faptul că CSM ( în componența anterioară) l-a avizat și a propus considerarea zilelor ca fiind executate, că a fost adoptat de parlament, că a intrat în vigoare la scurt timp după ce eu am devenit ministru și că studiul de impact nu se face după ce legea intră în vigoare!”. 

Amintim că Guvernul condus de Dacian Cioloș, cu Raluca Prună ministru al Justiției, a adoptat, în ultima luna de mandat, pe data de 23 noiembrie 2016, proiectul de lege privind recursul compensatoriu, care prevedea scăderea a 3 zile din pedeapsa la fiecare o lună de închisoare executata în condiții precare.

Acest proiect a fost clasat însă de Parlament, deoarece până la finalul legislaturii nu a fost pus pe ordinea de zi.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.