Actualitate

Tulcea: Persoane evacuate din apartamente, din cauza unui colet suspect

Aproape 12 locuinţe din municipiul Tulcea au fost evacuate, joi după-amiază, după ce Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) a fost sesizat cu privire la un pachet suspect care a fost lăsat în spatele unei scări de bloc.

Evacuarea s-a efectuat conform procedurilor în asemenea situaţii, iar perimetrul zonei a fost asigurat de lucrători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, Biroului de Ordine Publică, dispozitivul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea şi de două echipe de intervenţie ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

„În urma verificării coletului suspect de către echipa pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informaţii Tulcea, a rezultat că nu avea un conţinut periculos. În colet se aflau două bucăţi de polistiren”, a menţionat reprezentanta IPJ, Amalia Ignatencu.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.