Actualitate

Tupeu sau Lehamite?! Kelemen Hunor: Vom merge la Cotroceni cu propunere de premier. Premierul trebuie desemnat din partea formatiuni politice, care a fost vocea ratiunii.

Liderul UDMR Kelemen Hunor a anunţat, miercuri, că formaţiunea va avea propunere de premier la consultările de la Palatul Cotroceni pentru formarea Guvernului. UDMR va avea propunere de premier cu care vom merge în faţa preşedintelui, dacă ne va chema la consultări.

Nu consider că este o propunere deplasată ca într-o următoare coaliţie – indiferent că va fi o coaliţie PNL- USR- UDMR sau PNL- PSD- UDMR, primul-ministrul să fie dat de cea mai mică formaţiune, cea care reprezintă stabilitatea. Se poate vorbi despre faptul că UDMR are doar 6-7% în parlament, dar nu acesta este important!

Este mai important să abordăm problema formării guvernului din perspectiva faptului că premierul ar trebui desemnat din partea acelei formaţiuni politice, care a fost vocea raţiunii şi a consecvenţei în ultima perioadă şi a cărei propunere este o persoană integratoare, care să coaguleze toate forţele politice responsabile, a scris pe Facebook Kelemen Hunor.

Reamintim că, în chinurile formării noului guvern, atât PNL cât şi PSD au anunţat şi ele că vor să dea premierul. USR nu s-a pronunţat încă pe acest subiect. Sa fie tupeu politic sau lehamite fata de tot ce se intampla de atata timp pe scena politica?! Numai Kelemen Hunor ne-ar putea raspunde…LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.