miercuri 15 august 2018 5:00 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / TUPEUL lui LUCAN. DOCTORUL-CALAU a facut PLANGERE PENALA contra DENUNTATORULUI sau
Adpres Market

TUPEUL lui LUCAN. DOCTORUL-CALAU a facut PLANGERE PENALA contra DENUNTATORULUI sau

AdpresFM - Radio Online Stations  

În cuprinsul plângerii penale depuse de medicul  Mihai Lucan la PICCJ, în dată de 8 ianuarie 2018, din care Lumeajustitiei.ro prezintă pasaje relevante, deputatul USR Emanuel Ungureanu este acuzat că a dezvăluit reprezentaților presei, în mod deliberat și tendențios informații trunchiate și manipulatorii, cu scopul de a crea o „presiune mediatică asupra instanțelor de judecată” și de „a asigura succesul acuzării”. Din conținutul plângerii penale reiese că multe dintre informațiile furnizate de deputatul USR procurorului Marian Delcea se bazau, de fapt, pe „analize proprii” ale unor informații primite de la diverse azx surse, date care mai apoi au fost prezentate de acesta presei, în cadrul declarațiilor publice, chiar înainte că avocații să ia la cunoșțînță faptul că fostul brancardier a fost audiat. Aceste informații sunt, potrivit plângerii penale, dovedibile prin compararea declarațiilor de presă care se regăsesc în presă cu conținutul declarațiilor date de Emanuel Ungureanu la DIICOT.

Medicul Mihai Lucan dezvăluie totodată în plângerea penală înregistrată la Parchetul General că procurorul de caz Marian Delcea ar fi susținut în timpul audierii din 3 ianuarie 2018 a deputatului denunțător Emanuel Ungureanu de la USR că acesta din urmă deține calitatea de „colaborator ‘cu acte’ al DIICOT”, încă din 2007-2008. Mai mult, în timpul audierii s-ar fi aflat că, în 2015-2016, au fost cooptați în aceeași calitate și medicii Silviu Laurențiu Moga și Mihai Domnutiu Suciu din cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj Napoca.

Sursa:evz.ro

Post-ul TUPEUL lui LUCAN. DOCTORUL-CALAU a facut PLANGERE PENALA contra DENUNTATORULUI sau apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com