Actualitate

Turcan: Coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece. Oamenii aşteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate

turcan 1

 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune că oamenii aşteaptă ”mai multă responsabilitate” de la politicieni, iar ”coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece”, întrucât declaraţiile care se fac dăunează.

”Coaliţia trebuie să-şi pună picioarele în apă rece şi să începem să prezentăm în spaţiul public deja rezultatele multor măsuri pe care miniştrii le iau în ministerele pe care le conduc şi cred că oamenii aşteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate, seriozitate şi determinarea de a duce la bun sfârşit un program de guvernare care ţinteşte creşterea calităţii vieţii”, a declarat, luni, Raluca Turcan, înaintea şedinţei liberalilor, potrivit news.ro.

De asemenea, Turcan a făcut un apel: ”Aş face un apel: toţi cei care emit opinii în legătură cu ceea ce se întâmplă în coaliţie să aibă grijă la cuvintele pe care le folosesc”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.