Actualitate

Turcan: Nu pot să spun că Rareş Bogdan a fost scos, nici că a fost pus

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, că nu poate să infirme sau să confirme faptul că Rareş Bogdan figurează în sondajele interne ale PNL privind candidatul la Primăria Capitalei.

„Eu nu pot să spun nici că a fost scos, nici că a fost pus în sondajul de opinie, întrucât de sondajul de opinie în Bucureşti se ocupă organizaţia Bucureşti. Eu răspund de sondajul de opinie în Sibiu, aşadar nu ştiu de ce a fost nevoie să discutăm public despre scoaterea de pe listă, atât timp cât nu ştim dacă a fost pe listă”, a afirmat Turcan, la RFI România.

Ea a spus că PNL face, în acest moment, măsurători interne pentru desemnarea celor mai buni candidaţi.

Raluca Turcan a fost întrebată dacă alegerea primarilor în două tururi exclude ideea de candidaţi unici ai partidelor de dreapta: „Nu suntem în momentul în care să vorbim de candidaţi unici. PNL intenţionează şi a declanşat acest moment atât de important al alegerii primarilor în două tururi de scrutin, facem sondaje interne să desemnăm cei mai buni candidaţi, vom vedea sprijinul de care se bucură candidaţii PNL şi, după aceea, aşa cum procedează şi celelalte partide, putem să discutăm”.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.