Actualitate

Ucraina se întoarce la măsuri severe de carantină după ce relaxarea a dus, conform premierului, la un rezultat lamentabil”

Guvernul de la Kiev a prelungit miercuri până pe 31 iulie izolarea (”carantina adaptivă”) impusă pentru a frâna răspândirea noului coronavirus, ca urmare a creşterii alarmante a noilor îmbolnăviri după primele relaxări ale restricţiilor, a anunţat premierul Denis Şmigal, transmite agenţia EFE.

”Având în vedere creşterea cazurilor de coronavirus, vom extinde aplicarea carantinei adaptive până la 31 iulie”, a declarat Şmigal în timpul unei şedinţe de guvern.

El a deplâns faptul că relaxarea restricţiilor antiepidemice a fost interpretată de mulţi ucraineni drept o ridicare totală a restricţiilor, astfel că ”astăzi avem un rezultat lamentabil”.

”Coronavirusul nu a plecat, ameninţarea lui pentru noi toţi şi pentru tot sistemul sanitar nu a dispărut”, a insistat premierul ucrainean, după ce miercuri au fost confirmate 758 de noi cazuri de COVID-19 şi 31 de decese, evoluţia ultimelor zile arătând o tendinţă de agravare a epidemiei.

Mai mult pe Agerpres

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.