duminică 19 august 2018 1:45 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Udrea îi calcă pe urme lui Kovesi, marea sa ADVERSARĂ: ‘Mă duc la ONU, prezint cazul acolo’
Adpres Market

Udrea îi calcă pe urme lui Kovesi, marea sa ADVERSARĂ: ‘Mă duc la ONU, prezint cazul acolo’

AdpresFM - Radio Online Stations  


După Laura Codruța Kovesi, și Elena Udrea ar putea ajunge la ONU! Udrea susține că dosarele în care SRI a lucrat cu DNA ar trebui rejudecate, având în vedere documentul secret prezentat de Traian Băsescu. Fostul ministru al Turismului susține că își va prezenta cazul Organizației Națiunilor Unite.

„Documentul care a apărut în spațiul public în urma declarațiilor lui Traian Băsescu este un doc important nu doar pentru cazul meu (..), dar este important pentru toate dosarele în care SRI a lucrat cu DNA în baza protocolului SRI-Parchetul General, care, potrivit unei decizii a CCR, a trebui rejudecate și probele eliminate din dosar. (..) DNA, în mai multe dosare, printre care cele ale Alinei Bica și al lui Liviu Dragnea, a răspuns instanței mințind că nu a lucrat în baza protocolului în dosarele respective. (..) În consecință, nu doar „Gala Bute” ci toate dosarele aflate în această situație, toate dosarele de după 2009 sunt dosare în care s-a lucrat în baza protocolului DNA-SRI și toate ar trebui rejudecate în condiții de legalitate”, a declarat Elena Udrea la România Tv.

Articolul Udrea îi calcă pe urme lui Kovesi, marea sa ADVERSARĂ: ‘Mă duc la ONU, prezint cazul acolo’ apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com