Actualitate

UE sau Cand esti prost de mic… Tampoanele anale, noua preocupare a Comisiei Europene. Tampoanele pot evalua pozitivitatea sau nu fata de Covid.

Tampoanele sponsorizate de Comisia Europeană ar permite să se evalueze pozitivitatea sau nu față de covid pe cale rectală într-un mod foarte eficient. Eric Mamer, purtătorul de cuvânt principal al Comisiei Europene, a fost dornic să informeze întregul continent că tampoanele anale sunt mult mai fiabile decât altele: nazale, salivare și orofaringiene.
Eric Mamer

Eroul nostru, cu o privire sadica, nu s-a oprit aici, ci a mai adaugat ca Europa se gandeste sa le foloseasca. Ei bine, gluma a servit prea mult pe un platou de argint pentru a nu ne face să spunem că, în sfârșit, Uniunea Europeană își dezvăluie clar funcția, scrie ilparagone.it.

În China ar fi deja utilizat pe scară largă mai ales în cazurile cele mai grave, având în vedere faptul că covid-19 ar rămâne mai mult timp în canalul rectal decât în ​​cel respirator, oferind acestor teste o marjă de eroare mai mică. Perfidia birocratului are însă un moment de clemență.

Europa, arată Mamer, va lăsa libertatea statelor individuale: „Singurul lucru pe care l-am făcut este să recomandăm niște teste existente și să cerem un anumit nivel de coordonare”. Dacă această Europa nu ar reprezenta o adevărată dramă economică și socială pentru Italia, ar fi și amuzantă.

Stefan de Keersmaecker, purtătorul de cuvânt al Sănătății:
Am prezentat o propunere de recomandare care se află acum în Consiliu. În ceea ce privește aspectele științifice, ne bazăm foarte mult pe sfaturile oamenilor de știință și, prin urmare, lăsăm lumea științifică să evalueze care este cea mai bună abordare, mai scrie ilparagone.it, portalul parlamentarului italian Gianluigi Paragone.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.