miercuri 19 septembrie 2018 12:12 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ULTIM OMAGIU fostului comentator sportiv Cristian TOPESCU. El va fi inmormantat cu onoruri militare
Adpres Market

ULTIM OMAGIU fostului comentator sportiv Cristian TOPESCU. El va fi inmormantat cu onoruri militare

AdpresFM - Radio Online Stations  

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a fost depus, joi (17 mai), în Studioul 2 la TVR. Cei care își doresc să își ia rămas bun de la acesta o pot face până la ora 19:00. La priveghi au venit deja zeci de persoane. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini de la priveghiul lui Cristian Țopescu.

În sala unde este depus sicriul, oamenii care vin să-i aducă un ultim omagiu pot auzi inconfundabila sa voce, comentând la diferite competiții sportive. Sicriul a fost depus într-un studio de televiziune. Mai multe personalități importante au venti să depună coroane de flori și să aprindă câte o lumânare în memoria lui Cristian Țopescu. Sicriul a fost învelit în drapelul românesc și este vegheat de soție, copii și de foștii lui colegi. Au trimis coroane, printre alții, Klaus Iohannis, Casa Regală a României, Ion Țiriac și Nadia Comăneci. Printre cei care au venit să își ia adio de la reputatul comentator se numără și Mariana Bitang și Octavian Bellu. În incinta studioului 2 de la TVR a fost interzis accesul televiziunilor.

„Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00”, a anunțat zilele trecute TVR.

Articolul ULTIM OMAGIU fostului comentator sportiv Cristian TOPESCU. El va fi inmormantat cu onoruri militare apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com