sâmbătă 18 august 2018 6:03 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Ultima apariție a Stelei Popescu în public. Actrița a stârnit îngrijorarea celor din jur
Adpres Market
Stela-Popescu

Ultima apariție a Stelei Popescu în public. Actrița a stârnit îngrijorarea celor din jur

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Ultima apariție a Stelei Popescu în public înainte să moară,  a avut loc în cadrul uni eveniment organizat zilele trecute în Capitală, Gala Femeilor de Succes.

Actrița Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Vestea a căzut ca un trăznet pentru cei care au iubit-o și au apreciat-o, mai ales că nimeni nu știa să fi suferit de vreo boală gravă. De altfel, la ultima apariție în public, starea de sănătate a Stelei Popescu nu era deloc bună. La un moment dat, atunci când a urcat pe scenă pentr a-și primi premiul, primit la Gala Femeilor de Succes actrița era incoerentă, moment în care organizatorii au decis să cheme un șofer pentru a o conduce acasă.

În urmă cu mai bine de o săptămână, actrița Stela Popescu a  acordat un interviu pentru Libertatea. Doamna Teatrului și Filmului românesc, Stela Popescu, era  o prezență rară la evenimentele mondene. A făcut excepție, zilele trecute, la prezentarea de modă semnată de Liza Panait, ale cărei creații îi plac și pe care le poartă.

“Nu am pus pantaloni până pe la 30 de ani , nu îmi plăceau pantalonii, nu voiam pantaloni, acum numai pantaloni pun, deși am avut norocul să nu se deterioreze picioarele mele, arată bine, dar panatalonul este extrem de practic. Și atunci  îmi împart preferințele de ce joc, unde joc, dar dacă plec la drum și eu plec foarte des, port mult pantaloni”, a declarat, pentru Libertatea, Stela Popescu.

„În jurul orei 15:32 s-a făcut un apel la SMURD. un echipaj s-a deplasat acasă la Stela Popescu. Aceasta a fost găsită decedată în curtea casei. decesul survenise de mai multe ore”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al SMURD București.

Sursa: libertatea.ro

Ultima apariție a Stelei Popescu în public. Actrița a stârnit îngrijorarea celor din jur
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com